• Slider Image

WERKWIJZE

Om je zo goed mogelijk te helpen plannen we verschillende gesprekken (consulten) in. Hieronder kan je lezen hoe dat in zijn werk gaat.

1e gesprek/consult:
Om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven zou ik je graag tijdens het eerste consult wat beter willen leren kennen. Voorafgaande aan dit gesprek is het handig om alvast een aantal dagen je voeding bij te houden om gerichter aan de slag te kunnen gaan. Tijdens de intake zullen we dit samen doornemen. Daarnaast zou ik graag van jou willen weten wat je doelen zijn en hoe ik jou daar het beste bij kan helpen en ondersteunen. Het eerste gesprek duurt ongeveer 45-60 minuten. Na het gesprek ga ik aan de slag om een voedingsadvies op maat te maken voor jou.

2e gesprek/consult en overige consulten:
Het tweede consult en de overige consulten duren ongeveer 15-30 minuten. Allereerst evalueren we het voedingsadvies wat is meegegeven. Daarnaast zullen we in deze consulten uitvoerig ingaan op situaties die op jouw pad kunnen komen en die mogelijk jouw doelstellingen zowel positief als negatief kunnen beïnvloeden. Hoe kun je bijvoorbeeld het beste omgaan met lastige omstandigheden? Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen de onderwerpen voor de volgende consulten. We doen daarnaast een lichaamsmeting en bespreken het verloop en de vragen die je hebt.

Uitgebreide lichaamsmeting- of analyse
We doen een lichaamsmeting met behulp van een TANITA weegschaal. Deze weegschaal meet onder andere jouw:
* Gewicht (kg)
* Spiermassa (kg)
* Vetpercentage (%)
* Vochtpercentage (%)
Samen nemen we de uitslagen door en nemen deze uiteraard mee in het op maat- gemaakte voedingsadvies.