• Slider Image

TARIEVEN

Particulier diëtist
Bij aanmelding stuur ik de algemene voorwaarden die mijn praktijk hanteert per e-mail naar je toe. Daarin kan je onder andere lezen hoe het met de betaling(en) werkt. Van de factuur die ik naar je toe heb gestuurd, zou je eventueel nog een percentage terug kunnen krijgen van je zorgverzekeraar. Mijn advies is dan ook om zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding diëtist
Behandeling van een diëtist valt onder de basisverzekering van je zorgverzekeraar. Je krijgt 3 uur vergoedt vanuit de basisverzekering per kalenderjaar. Dit komt meestal neer op ongeveer 4 behandelingen. Het eigen risico van € 385 dien je wel eerst aan te spreken voordat je die 3 uur vergoedt krijgt.

Aan de slag voor een gezonde prijs
Samen zorgen we er voor jouw doelstellingen realiteit worden. De eerste stap is gezet, de rest volgt vanzelf.

‘’Voor je lichaam zorgen is een investering: je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is’’


Intakegesprek en uitgebreid voedingsadvies
Wat krijg je er voor: tijdens het eerste intake gesprek bespreken we uitvoerig jouw persoonlijke doelstellingen en wordt er een voedingsplan op maat gemaakt.
De diëtist maakt een voedingsadvies gebaseerd op het complete plaatje. Daarbij wordt er onder andere rekening gehouden met uw eet- en leefgewoonten en voorkeuren.
Prijs: €75
Vervolgconsulten Wat krijg je er voor: evaluatie van het eerste consult en het op maat- gemaakte voedingsadvies.
Tevens wordt er een lichaamsmeting verricht en bespreken we situaties die op jouw pad kunnen komen, die het advies zowel positief als negatief zouden kunnen beïnvloeden.
De diëtist geeft van te voren keuzemogelijkheden m.b.t. onderwerpen die je graag terug zou willen laten komen tijdens de vervolggesprekken.
Prijs: €30
Berekening voedingsdagboek of persoonlijke voedingsanalyse
Wat krijg je er voor: uitgebreide berekening van het door jou ingevulde voedingsdagboek.
De diëtist kijkt nadrukkelijk naar de nutriëntensamenstelling en geeft advies met betrekking tot de doel- en vraag stelling(en) die je hebt.
Prijs: €30

Speciale leefstijl pakketten aanbevolen door de diëtist

#Your healthy change
Wat krijg je er voor: een 1e intake gesprek van 45-60 minuten om jouw doelstellingen te bepalen.
Daarnaast krijg je 4 vervolgconsulten van 30 minuten verspreid over 3-4 maanden. Met dit pakket werken we toe naar bewustwording, zelfinzicht en een stukje verandering.
Gedragsverandering vindt meestal plaats na 3-4 maanden. Samen zorgen we er voor dat je toewerkt naar een gezonde leefstijl die bij jou past.
Dit zullen we stapsgewijs gaan doen.
Prijs: €150
#Onderhoud
Wat krijg je er voor: dit is een vervolg op het pakket: #Your healthy change. Je krijgt in dit pakket 3 vervolgconsulten van 20 minuten.
Naast de lichaamsmeting bespreken we jouw voortgang. De nadruk wordt gelegd op de behaalde resultaten, maar ook de eventuele lastige situaties.
Er wordt een terugvalpreventie plan opgesteld. De vervolggesprekken worden verspreid ingepland over een periode van 6 maanden.
Prijs: €50
#Your Healthy menu
Wat krijg je er voor: een 1e intake gesprek van 45-60 minuten om jouw doelstellingen te bepalen.
Daarbij krijg je een menu kaart voor 4 weken gebaseerd op jouw hulpvraag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met persoonlijke (smaak) voorkeuren eventueel aanwezige voedselallergieën.
Er vinden daarnaast twee *contact momenten plaats.
Prijs: €180