• Slider Image

JOUW diëtist in Voorschoten

Learn to balance a dream and a job, until your dream becomes your job.

Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Food Enough. Graag zou ik me aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Daniëlle de Roode en ik woon in het prachtige en gezellige Voorschoten. In 2009 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste, ondernemende en sportieve diëtist. Dagelijks voer ik mijn werk uit met passie en gedrevenheid. Ik ben dol op kinderen, koken en sporten. Samen met mijn vriend Paco die personal trainer is, zijn wij op een missie om Voorschoten en omstreken een stukje fitter en gezonder te maken.

Momenteel werk ik al heel wat jaren met veel plezier op een sportschool en heb ik gewerkt bij verschillende diëtistenpraktijken. Nu is het de hoogste tijd om alle ervaring die ik heb opgedaan tot uiting te laten komen in mijn eigen diëtistenpraktijk Food Enough.

Meer dan alleen een voedingsadvies…
‘Rome wasn’t built in a day’.
Een mooie uitspraak die past bij het veranderen van je eet- en leefpatroon. Samen wil ik er naar streven om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Je bent al mooi, we maken er alleen een betere, mooiere, gezondere……(vul zelf maar in) versie van!